hemstadning-1

Hemstädning i Stockholm har vuxit och blivit allt vanligare.

Det är numera inte en lyxtjänst utan det handlar om att det är nödvändigt och bekvämt för ditt privata hem eller kontor.

Om du letar efter en pålitlig och kompetent städfirma I Stockholm så är vi det perfekta alternativet för dig. Vår personal genomgår omfattande prövningar och säkerhetsprövningar innan de påbörjar ett arbete i ert hem eller kontor. De arbetar med största noggrannhet och efter professionella arbetsrutiner. Mer om detta finner du längre ner i texten.

Regelbunden hemstädning i Stockholm

Vår regelbundna hemstädning finns tillgänglig dagligen, veckovis, var fjortonde dag eller månadsvis. Städningen brukar ta ett par timmar beroende på storleken på ditt hem och dess ursprungliga skick. Om du inte tidigare haft professionell städning rekommenderar vi dig att starta upp med en storstädning och därefter fortsätta med din regelbundna hemstädning. Vårt mål är att försäkra dig om att ditt hem eller kontor kommer att vara fräscht och rent året runt efter varje städtillfälle.

Vi är specialiserade på att skräddarsy våra tjänster efter kundens behov. Det är du som avgör om vi ska städa lite extra vid ett tillfälle på en specifik plats och är alltid välkommen att kontakta oss med olika önskemål. Vi kan utföra andra uppgifter utöver hemstädning såsom hjälp med tvätt, strykning, byta lakan osv. Vi är redo att uppfylla dina önskemål. Vår städerska kommer att ägna särskild uppmärksamhet åt rum och objekt som är viktigast enligt din prioriteringslista eftersom vi är starkt villiga att leva upp till just dina förväntningar och ge dig förstklassig städhjälp.

Det ända som förväntas av dig är att du har en dammsugare, en mopp och en mopphink. Resterande städprodukter står vi för. Detta då vi noga väljer ut våra miljömärkta produkter. Din regelbundna hemstädning garanterar kvalitet och ett varaktigt resultat. Det kommer att vara rent och fräscht samt lukta gott och du har plötsligt gott om fritid att spendera på något roligare än att städa.

Städfirma Shahin är här för att göra ditt liv enklare, så lämna din hemstädning eller kontorsstädning i våra händer och du kommer inte att ångra dig. Kontakta oss för mer information eller boka direkt på 08-990959 eller via vårt bokningsformulär.

Boka kostnadsfritt hembesök

Vi genomför alltid ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök för att berätta mer om våra städtjänster i Stockholm och för att gå igenom just dina behov inför en regelbunden hemstädning.

Vår hemstädning i Stockholm utförs av ett team av högt utbildade, fullt försäkrade och motiverade städare. Dessa städare är avgörande för allt vi gör och de arbetar alltid efter vårt motto att erbjuda trygghet, kvalitet och tillförlitlighet vid varje städtillfälle.

På Städfirma Shahin har vi höga krav vid anställning av ny personal. Vi har ett system som filtrerar de sökande och och väljer endast ut de som bedöms mest lämpliga. Som en del av processen begär vi alltid att visa arbetstillstånd, pass, en folkbokföringsadress, en historia av tidigare adresser, erhålla referenser från tidigare arbetsgivare samt ett utdrag ur belastningsregistret.

Alla lämpliga kandidater intervjuas personligen på vårt kontor och om den godkänns får den en omfattande utbildning genom vårt interna utbildningssystem. Varje ny arbetare måste passera ett praktiskt test med ett verkligt scenario innan de tilldelas en handledare som kommer att övervaka kvaliteten på den tjänst som den tillhandahållit.

Prislista för hemstädning privatkunder

Priserna inkluderar moms. Priserna är efter RUT-avdrag på 50%. Minimitid för beställning 2 tim/tillfälle. Engångskunder betalar direkt efter besiktning via Swish företag eller iZettle, alternativt förskottsbetalning. Städfirma Shahin gör en enkel kreditupplysning på alla engångsbokningar för hemstädning eller storstädning innan du blir kund.

All vår personal är noga kontrollerad och har granskats av säkerhetsskäl. All våra personal är:

 • Erfarna
 • Motiverade
 • Utbildade
 • Kontrollerade
 • Försäkrade

I vår service ingår det att ta hand om allmänna hushållsuppgifter såsom: 

 • Städning
 • Diskning och strykning
 • Polering
 • Shopping
 • Hundrastning
 • Fönsterputs
 • Andra hushållsnära tjänster
 • Andra uppgifter som grundläggande trädgårdsarbete etc.

Vi utför hemstädning/privatstädning i hela Stockholms län och i innerstaden och närförorter som Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen, Hammarby Sjöstad, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Essingen, Gamla stan, Gärdet, Kristineberg och i följande kommuner Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Rönninge, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

Här kan du ladda ner vår checklista för hemstädning

Räkna ut pris för hemstädning via denna länk

Självklart använder vi endast miljövänliga produkter som exempelvis Bra miljöval, Svanen och Europablomman. Läs mer om vår miljöpolicy under “Miljöoch “Vårt koncept“.

Kontakta vår trevliga kundtjänst för mer information.